Ce vă oferă proiectul


Proiectul vă oferă șansa de a dobândi experiență pe piața muncii fără a fi nevoie să vă neglijați studiile. Una din problemele identificate de noi de-a lungul timpului a fost dificultatea de a urma studiile facultății și a acumula în același timp și experiență profesională. Prin intermediul acestui proiect puteți urma stagii de practică de calitate pe perioada verii cu ajutorul cărora vă puteți completa cunoștințele acumulate în facultate și puteți acumula o experiență atât de necesară în carieră.

O altă problemă pe care proiectul își propune să o rezolve este necunoașterea industriei de către studenți. Există o lipsă acută de informare asupra tipurilor de joburi din domeniu și asupra perspectivelor pe care aceste joburi le deschid pentru o carieră de succes. De asemenea nu există mecanisme prin care studenții să-și descopere aptitudinile și să afle ce tipuri de joburi li se potrivesc cel mai bine. Proiectul vă va oferi servicii de consiliere în carieră astfel încât să puteți să alegeți jobul care vi se potrivește cel mai bine și care vă va deschide cel mai bun drum pentru viitor.

Inscriere grup tinta


Proiectul se adreseaza studentilor care studiaza in Facultatea de Stiinte din cadrul Universitatii din Alba Iulia care vor sa-si desfasoare stagiul de practica din programa universitara in cadrul proiectului, sau care vor sa primeasca sfaturi utile de la specialisti in consilierea si orientarea in cariera.

Mai multe despre care sunt avantajele participarii intr-un astfel de proiect gasiti la rubrica Ce va ofera proiectul?

Eligibilitatea dvs tine cont de urmatoarele conditii cumulative:

  1. sa fiti cetatean al unui stat membru al Uniunii Europene;
  2. sa aveti domiciliul sau resedinta legala in Romania;
  3. sa fiti student al Universitatii din Alba Iulia in cadrul Facultatii de Stiinte

Pentru inscrierea in grupul tinta este necesar sa completati urmatorul chestionar (descarca aici), sa-l depuneti la expertii grup tinta/sala …. si sa va inregistrati in baza de date a proiectului (mai jos).

Va multumim si va asteptam! 

Documente necesare înscrierii în grupul țintăUltimul domiciliu stabil


Selecteaza cursurile la care doresti sa te inscrii: 

Modul HR

Descriere

Prezentare

1

Cum sa obtin locul de munca dorit

 (despre CV, scrisoare, interviu)

Participand la acest modul veti invata sa va construiti un CV atractiv si sa va pregatiti cat mai bine pentru interviul de angajare. Desi par sarcini facile, in realitate ele fac diferenta intre candidatul castigator si restul candidatilor, deci nu este simplu deloc.

Vezi scurta prezentare aici

2

Ascult si ma fac inteles

(despre comunicare)

Comunicarea te pune in valoare! Degeaba esti cel mai bun specialist, daca nimeni nu afla acest lucru. Invata sa asculti si vei fi ascultat la randul tau!

Vezi scurta prezentare aici

3

Singur sau in echipa (despre lucrul in echipa)

In cadrul acestui modul iti propunem diverse exercitii de evaluare si dezvoltare a spiritului de echipa, una dintre cele mai cautate competente cheie cautate de angajatori.

Vezi scurta prezentare aici