Stagii de practica disponibile
Stagii Continental Iasi

Scurta descriere a companiei

Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme şi componente pentru trenuri de rulare şi şasiuri, instrumente, soluţii de informare şi divertisment, electronică auto, pneuri şi produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranţă în trafic şi la protecţia climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

Continental Automotive

La Continental Automotive în România, peste 7000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, Sibiu şi Iaşi şi în unităţile de producţie din Sibiu, Timişoara şi Braşov. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

Programe pentru studenţi

• Job-uri part-time şi full-time;

• Practică de vară;

• Burse private;

• Proiecte de diplomă;

• Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere;

• Vizite de companie, workshopuri şi competiţii.


Continental Tires

Fabrica de anvelope Continental din Timişoara este cea mai modernă din Europa. Iniţiată în anul 1998 ca proiect “Greenfield”, fabrica a fost ridicată din temelii şi utilată la cele mai moderne standarde europene. Zilnic, peste 1250 de angajaţi contribuie prin munca lor la siguranţa şi confortul conducătorilor auto din întreaga lume.
Utilajele de producţie ale fabricii sunt din punct de vedere tehnic cele mai moderne de pe piaţă şi sunt utilate cu senzori de siguranţă pentru a asigura o maximă protecţie a angajaţilor în timpul muncii. Angajaţilor le sunt oferite de asemenea instructaje de specialitate pentru a opera utilajele şi aceştia beneficiază regulat de traininguri de protecţia muncii.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii.