Stagii de practica disponibile
Stagii VEO

Scurta descriere a companiei

Veo este o companie care furnizează servicii de top B2B, cu peste 450 de angajaţi, peste 8 ani de experienta în România si o crestere anuala de 70%.

Activitatea noastră acoperă o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: comerţ, IT, finanţe, resurse umane.

Veo este acel mediul multicultural în care orice profesionist îşi doreşte să activeze si sa evolueze. Încurajăm diversitatea, transparenţa şi originalitatea: aici apreciem deopotrivă munca în echipă, dar şi spiritul antreprenorial.

Oferim instruire la nivel internaţional în domenii multidisciplinare, spirijin şi continuitate în carieră. Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung cu un lider al pieţei, care le oferă clienţilor calitate şi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta !

„Fournisseurs de services B2B depuis 8 ans, Véo assure la réussite de ses clients internationaux principalement sur les domaines du commerce, de la finance, des ressources humaines , de l’Informatique.

Avec un Chiffre d’Affaires de plus de 2,5 M EUR en 2013 et une croissance à 70% , Véo compte aujourd’hui près de 400 collaborateurs.

La performance et l’esprit d’équipe sont les moteurs de notre professionnalisme au quotidien.

Vous voulez plus qu’un poste ? Partagez avec nous notre passion et notre envie de gagner ! »