Construieste-ti cetatea carierei prin stagii de practica! In memoria Prof. Univ F. Stremtan

POSDRU/161/2.1/G/141047
Investeste in oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

«

»

Oct 12

Invitatie conferinta finala

Dragi studenţi

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la conferinţa finală a proiectului „Construieste-ti cetatea carierei prin stagii de practica! In memoria Prof. Univ F. Stremtan”, care va avea loc în data de 23 octombrie 2015, începând cu orele 10, în amfiteatrul Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, str Gabriel Bethlen nr 5.

Evenimentul este organizat de facultatea de Stiinte Economice a UAB în parteneriat cu Universitatea Romano-Germana din Sibiu si ASPI (stagiipebune.ro), fiind o activitate în cadrul proiectului mai sus amintit, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta rezultatele proiectului şi de a înmâna diplome studenţilor care au participat la stagiile de practică şi la concursul cu premii organizat in cadrul proiectului.

Mai multe informaţii despre proiect puteţi găsi accesând http://www.cetateacarierei.ro

 

Persoană de contact :  Conf.Univ. Dr. Andreea Muntean – Manager proiect; Universitatea „1 Decembrie 1918”

E-mail:munteanandreea2009@yahoo.com

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României