Construieste-ti cetatea carierei prin stagii de practica! In memoria Prof. Univ F. Stremtan

POSDRU/161/2.1/G/141047
Investeste in oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Nov 23

Recruiter Adecco

Adecco și-a început activitatea în România în anul 2000, în contextul unei societăți aflate în tranziție și care încerca să redefinească abordarea noțiunii de “personal”. Începând cu acel moment, Adecco a contribuit în acest sens cu expertiza internațională care a facilitat evoluția de la „forță de muncă” la „personal”.

Astfel, Adecco a dat dovadă de flexibilitate și deschidere față de specificul și cerințele pieței naționale, fără a diminua însă importanța calității serviciilor oferite.

Adecco nu și-a abandonat misiunea nici la 14 ani de la pătrunderea pe piața muncii din România, anticipând nevoile clienților săi și lucrând numai la cele mai înalte standarde pentru a oferi soluții personalizate și performante.

Cerinte:
• Experienta de minim 2 ani (constituie avantaj).
• Studii Superioare.
• Nivel avansat/mediu al limbii Engleze.
• Cunostinte de MS Office (Excel).
• Permis de conducere categoria B.
• Cunostinte practice de selectie, recrutare si intervievare
• Cunostinte Legislatia Muncii.
• Persoana dimanica, cu competente solide de comunicare si orientare catre client.
• Personalitate extrovertita, aspect professional business.
• Flexibilitate, abilitatea de a lucra sub stress.

Resposanbilitati:
• Dezvoltarea si updatarea bazei de candidati Adecco, gasirea unor noi canale de promovare si recrutare pentru personalul temporar.
• Postarea anunturile si a afiselor de recrutare in diferite locatii precum si pe site-urile de specialitate.
• Contactarea candidatilor in scopul stabilirii interviurilor.
• Selectia candidatilor dupa criterii stabilite.
• Descrierea ofertei de munca catre candidati, informarea si instiintarea lor, masuri de siguranta etc
• Introducerea personalului temporar catre client.
• Livrarea proiectelor de munca temporara specifice in timpul agreat.
• Intervievarea candidatilor folosind procedurile Adecco.
• Masurarea competentelor candidatilor prin teste specifice.
• Cautarea si dezvoltarea unor noi metode recrutare.
• Evidenta proiectelor pe baza indicatorilor.
• Ofera feedback catre candidati si client.
• Dezvolta o relatie de succes si de lunga durata cu piata locala.

Toti candidatii care corespund cerintelor de mai sus sunt invitati sa aplice online sau pe adresa de e-mail: carmen.bercu@adecco.com. Vor fi contactati doar candidatii care corespund profilului in maxim 2 saptamani.

Pentru mai multe oportunitati de angajare, va rugam vizitati website-ul www.adecco.ro si inregistrati-va cv-ul in vaza de date pentru a fi elegibil pentru actuale sau viitoare posturi deschise. Toate aplicatiile sunt strict confidentiale.

Aplica aici

Oct 22

Comunicat de presa final

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, în parteneriat cu Universitatea Româno-Germană din Sibiu şi ASPIT&C, anunță încheierea perioadei de implementare a proiectului cu titlul „Construieste-ţi cetatea carierei prin stagii de practică! In memoria Prof. Univ F. Stremtan”începând cu data de 28 octombrie 2015.

Obiectivul general al proiectului  a fost de a dezvolta competenţe şi abilităţi practice în vederea îmbunătăţirii inserţiei pe piaţa muncii a unui număr de 400 studenţi din Sistemul National de Învăţământ – regiunea Centru, într-un interval de 18 luni cu un cost total de 1.463.702,5 lei (din care finanţarea nerambursabilă acordată de AMPOSDRU reprezinta echivalentul a98%, respectiv1.434.428,45lei).Proiectul a vizat un pachet integrat de consiliere şi orientare în carieră, deprinderea de abilităţi personale relevante, mentorat, stagii de practică şi oportunităţi sporite pentru participarea pe piaţa muncii.

În cadrul activităților proiectului, 200 de studenți ai universităților partenere au finalizat cu succes stagii de practică în companii şi peste 400 de studenți au participat la activitatea de consiliere şi orientare în carieră. Ca urmare a participării la aceste activităţi, o mare parte a studenţilor înscrişi în grupul ţintă al proiectului şi-au gasit un loc de muncă, s-au înscris la cursuri ulterioare sau au continuat studiile.

 

Mai multe informaţii despre proiect puteţi găsi accesând site-ul web www.cetateacarierei.ro

Persoană de contact : Andreea Muntean – Manager proiect; e-mail: cetateacarierei@uab.com
Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia www.uab.ro

Tel. +40-0258-806263

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Oct 12

Invitatie conferinta finala

Dragi studenţi

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la conferinţa finală a proiectului „Construieste-ti cetatea carierei prin stagii de practica! In memoria Prof. Univ F. Stremtan”, care va avea loc în data de 23 octombrie 2015, începând cu orele 10, în amfiteatrul Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba-Iulia, str Gabriel Bethlen nr 5.

Evenimentul este organizat de facultatea de Stiinte Economice a UAB în parteneriat cu Universitatea Romano-Germana din Sibiu si ASPI (stagiipebune.ro), fiind o activitate în cadrul proiectului mai sus amintit, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta rezultatele proiectului şi de a înmâna diplome studenţilor care au participat la stagiile de practică şi la concursul cu premii organizat in cadrul proiectului.

Mai multe informaţii despre proiect puteţi găsi accesând http://www.cetateacarierei.ro

 

Persoană de contact :  Conf.Univ. Dr. Andreea Muntean – Manager proiect; Universitatea „1 Decembrie 1918”

E-mail:munteanandreea2009@yahoo.com

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Sep 25

Reprezentant vanzari Orange Romcom

Societate romano-germana, fondata in mai 1997.
In calitate de partener Orange, din 1997, societatea ROMCOM acopera partea de vest a Romaniei cu o retea de 16 magazine specializate in vanzarea de produse si servicii in telecomunicatii.
In acest moment ne extindem la nivel national prin magazine pozitionate in Galeriile Comerciale din jurul hypermarket-ului AUCHAN, printr-un parteneriat de succes, in orasele unde acesta se va deschide. Avem nevoie de oameni dinamici, ce doresc sa se afirme intr-un mediu de lucru placut, in vanzari.
Peste 70 de angajati in vanzari, marketing, business development o echipa tanara, cu experienta vasta in domeniul comunicatiilor.
Parteneri ai distribuitorilor oficiali, agreati in Romania pentru Nokia, Samsung, Benq – Siemens, Sony – Ericsson, LG, Motorola, Philips etc, in magazinele noastre gasiti o gama variata de modele, atat terminale cat si accesorii gsm originale .
Activitati de marketing orientate spre comunicatii mobile.
Consultanta atat pentru companii cat si pentru consumatorul final spre a beneficia de cele mai bune servicii la cel mai bun pret.

- participa activ la atingerea obiectivelor propuse;- intocmeste documente fiscale si incaseaza contravaloarea acestora;- implinirea asteptarilor potentialilor clienti, printr-o consiliere exemplara asupra produselor si serviciilor astfel incat sa devina clienti fideli;- sa fie informat la zi cu privire la noutatile aparute in domeniul produselor si serviciilor comercializate.ambitie- promoveaza oferta prin actiuni directe- investigheaza nevoile clientului si propune oferta potrivita- lucreaza pe obiective zilnice- locatie magazin: Galeria Auchan SIBIU

Cerinte- absolvent studii medii sau superioare;- capacitate de comunicare;- abilitati de prezentare, argumentare si vanzare;- flexibilitate, rezistenta, initiativa, punctualitate;- experienta in vanzari constituie avantaj;- cunostiinte de operare PC(Office, Internet, E-mail)

Oferta (bonusuri, beneficii)- salariu fix;- bonuri de masa;- bonusuri din vanzari;- premii si concursuri;- cursuri si traininguri pentru dezvoltarea profesionala.- alte avantaje

Aplica aici

Sep 25

Presales Interbrands

INTERBRANDS Marketing & Distribution este parte a grupului international SARKIS.

Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai  cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume:  Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

Cifre care vorbesc de la sine:

-       produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007;

-       peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal;

-       cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993);

-       3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.
Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei. Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

Enjoy the right choice!

1429254288

Sep 25

Restaurant General Manager KFC

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky este cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican
Yum! Brands, Inc. deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii.
Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500.

15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.
KFC este un brand dinamic care în momentul de faţă numără 55 de restaurante în toată ţara, dintre care 22 în Bucureşti. Pe lângă faptul că suntem răspândiţi în întreaga ţară, KFC se află printre cele mai populare lanţuri de restaurante specializate în produse din carne de pui din lume.

Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează pentru KFC.

Cunoscând acest lucru, le oferim încredere tuturor oamenilor cu care lucrăm.
Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa.
Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.
Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.
Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.
Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.

Te invităm la KFC – la noi zâmbetele fac diferenţa!

Te aşteptăm şi pe pagina noastră de cariere!

http://www.kfc.ro/cariere/

La KFC ne gandim la viitor de fiecare data cand angajam un membru nou al echipei, pentru ca alaturi de noi fiecare angajat isi poate face planuri de cariera.
Daca iti place sa ai de-a face in fiecare zi cu ceva nou, sa gasesti un motiv de optimism in fiecare experienta, sa fii activ si sa nu te plictisesti – acum stii ca la KFC iti poti gasi povestea de succes.

In prezent cautam un Restaurant General Manager pentru restaurantul din Sibiu.
Ca si Restaurant General Manager esti responsabil de rezultatele restaurantului pe care il vei conduce pana la nivel de profitabilitate.

De aceea este esential sa conduci, sa motivezi si sa iti dezvolti oamenii din echipa. Pentru coordonarea echipei din restaurant, te vei baza si pe ajutorul Managerilor de Tura.
Totodata, te vei asigura ca sunt respectate standardele legate de siguranta alimentara si ca intreaga echipa este orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor, vei coordona implementarea campaniilor si produselor promotionale la nivel de restaurant si nu in ultimul rand, vei intocmi rapoarte specifice legate de activitatea restaurantului.

Ce cautam?

O persoana care are experienta de minim 2 ani in retail sau industria alimentara, care a lucrat in mod direct cu clientii, care are minim 1 ani experienta in coordonarea unei echipe, cu bune abilitati numerice si cunostinte de folosire a MS Office (in special Excel).

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, te invitam la KFC!
Angajam oameni pe bune, pentru job-uri pe bune!

Aplica aici

 

Sep 25

Trainee Vanzari Kaufland

73d86cbc64db8e15c6e9ea61b0c3d40c

Aplica aici

Sep 18

Business Analyst Recrutart

Suntem o firma de consultanta in domeniul resurselor umane cu sediul in Sibiu si activitati la nivel national. Oferim servicii de calitate de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de specialisti cu studii superioare, middle management si top management.

Prin munca si profesionalismul nostru, prin aprecierea clientilor
nostri pentru care am dus la capat proiecte de recrutare de succes
ne-am consolidat pozitia pe piata locala de consultanta resurse umane si ne-am castigat un loc de frunte printre companiile de HR din Sibiu. Am lucrat pana acum pentru clienti din Sibiu, Alba, Mures, Hunedoara, Cluj, Brasov, Bacau, Bucuresti.
Experienta noastra in recrutare acopera pozitii cheie din productie din industrii diverse, precum si pozitii din domeniul comercial, financiar, IT, constructii, calitate, secretariat, resurse umane, administrativ, acoperind tot spectrul de experienta de la entry-level pana la middle şi top-level.
Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul nostru www.recrutart.ro
sau ne puteti urmari pe
www.facebook.com/recrutart

Job description:

- Responsable for statistical data research, standardization, data modelling and forecasting.
- Prepares summary reports, spreadsheets, and charts based on analysis of data from multiple sources
- Represent a link between departments by preparing and consolidating reports and assure appropriate sharing of information
- Proactively identifies and escalates potential issues related to metrics

Requirements:

- University Degree in Economics, Mathematics or similar field
- Strong analytical skills
- Very strong Excel skills (pivot tables, v-look-ups, charts, graphing, macros etc.)
- Knowledge of Data Analytic Tools is a valuable advantage
- Excellent English fluency (both oral and writing)

Aplica aici

 

Sep 18

Reprezentant Magazin Germanos Alba Iulia, Sebes, Cluj Napoca

Scurta descriere a companiei

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.

Cerinte

Studii:
◦Studiile medii finalizate.

Experienţa în muncă:
◦Preferabil 1 an experienta intr-un rol similar;
◦Bune cunostinte operare calculator (Word, Excel, navigare internet).
◦Cunostinte de baza de utilizare case de marcat electronice

Cunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:
◦Orientare către client;
◦Initiativă;
◦Soluţionarea problemelor;
◦Muncă în echipă.

Responsabilitati

RAPORTEAZA CATRE: Directia Executiva Comercial Segment Rezidential Romania

SCOP: Vanzarea produselor si serviciilor oferite de companie, prin reteaua de magazine, catre clienti, respectand standardele si politicile companiei.

RESPONSABILITĂŢI PRINCIPALE:
◦Intampina clientii si le prezinta varietatea si calitatea produselor si serviciilor oferite de companie;
◦Face recomandari – in mod profesionist – privind produsele si serviciile companiei, astfel:◦Identifica corect cererea clientului;
◦Furnizeaza inofrmatii despre produsele si serviciile companiei – legate de caracteristicile tehnice, metodele de instalare si folosinta, garantie etc.;
◦Este in permanenta la curent cu campaniile promotionale ale companiei;
◦Cunoaste permanent care este stocul magazinului;
◦Ajuta si convinge clientii sa achizitioneze produsele companiei; asigura o ambalare corespunzatoare a produselor vandute, urmand regulile companiei;
◦Foloseste toate instrumentele oferite de companie (Intranet, sistemul de instruire e-learning etc.) pentru a fi cat mai informat posibil;
◦Pregateste corect si complet documentele necesare in vederea vanzarii produselor, in conformitate cu prevederile legale si regulile companiei (factura fiscala, bon fiscal, chitanta fiscala, certificat de garantie, contracte etc.);
◦In ceea ce priveste atributiile legate de incasarea banilor si gestiune, este responsabil de:◦Incasarea corecta a sumelor aferente preturilor produselor, indiferent de metoda de plata;
◦Administrarea corecta si riguroasa a numerarului incasat in magazin si depunerea zilnica la banca;
◦Verificarea incasarilor zilnice cu rapoartele de vanzari;
◦Emiterea corecta a documentelor de plata, in conformitate cu legea (bon fiscal, factura atunci cand clientul solicita) si arhivarea corespunzatoare a duplicatelor;
◦Inregistrarea corecta si la timp in sistemul informatic a tuturor operatiunilor de vanzare ale magazinului;

◦Este responsabil de receptia, manevrarea (in siguranta si in interesul companiei) a produselor, depozitarea lor in locul special amenajat pentru depozitare; la receptia bunurilor verifica starea acestora si raporteaza orice defecte sau refuza receptia cand este necesar; se asigura ca produsele sunt insotite de documentele justificative (avize de insotire a marfii).
◦Pregateste documentele necesare (foi de varsamant, foi de transport) pentru depunerea banilor la banca sau la transportatorul de valori;
◦Ia parte la inventarele efectuate in magazin si semneaza de participare in documentele care certifica efectuarea inventarelor si rezultatele inventarierii (proces verbal de inventar) conform procedurilor de inventariere;
◦Vegheza permanent asupra produselor din magazin pentru a preveni orice furt sau distrugere;
◦Aprovizioneaza si aranjeaza produsele pe rafturi – de cate ori este necesar – in conformitate cu politica de mercantizare a companiei; verifica si modifica daca este necesar, preturile produselor asa cum indica compania prin persoanele responsabile;
◦Este responsabil de curatarea si pastrarea rafturilor in perfecta ordine;
◦Este responsabil de pastrarea magazinului la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste atitudinea fata de client, tinuta personala, curatenia magazinului;
◦Inregistreaza plangerile clientilor, iar daca nu le poate solutiona, le directioneaza catre seful ierarhic superior;
◦Asimileaza permanent noi cunostinte referitoare la produsele si serviciile companiei luand parte la programele de training si dezvoltare organizate de companie;
◦Este responsabil, impreuna cu ceilalti membri din echipa magazinului, de valorile, bunurile si stocurile din magazin.

Alte informatii

Pentru o carieră de succes, vino in echipa Germanos!
GERMANOS Telecom Romania, parte a grupului TELEKOM este cel mai mare lanţ de magazine de telefonie mobilă din ţară care şi-a asumat misiunea de a conecta consumatorii obişnuiţi cu tehnologia mobilă. GERMANOS este prezent in Romania din 1996, consolidandu-şi de-a lungul anilor poziţia de lider in domeniu.

Primul magazin GERMANOS a fost deschis in Atena (Grecia), in anul 1980, intr-o locaţie de doar 20 de metri pătraţi, fiind specializat in vanzarea de baterii.

Lansarea telefoniei mobile pe piaţa din Grecia, in anul 1994, a reprezentat un moment important pentru GERMANOS care a devenit reţea de magazine specializată in telefonia mobila.

Reţeaua magazinelor GERMANOS constituie cea mai de incredere alegere pentru achiziţionarea unui telefon mobil, dar şi pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, GERMANOS garantează o servire excelentă, compania fiind specializată in alegerile de service de pionierat.

In orice magazin GERMANOS intri in lumea celor mai noi tehnologii mobile: produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii Telekom Romania), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vanzare, dar şi produse şi accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie, servicii de noua generaţie precum conexiuni ADSL, televiziune digitală , servicii de voce oferite de Telekom Romania.

Alături de produsele telecom, gama de servicii oferite de GERMANOS Telecom Romania include: G-Garanţie pe viaţă – garantie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor pentru serviciile Telekom Romania, G-creditare posibilitatea achiziţionării produselor in rate sau G-ticket bilete la marile evenimente, G-precomandă oferă in avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

Cu peste 1000 de tineri entuziaşti ce lucrează atat in magazine, cat şi in zonele de suport, GERMANOS este una dintre cele mai dinamice companii din industria in care activează.

Eşti o fire energică, ai iniţiativă şi esti dornic da a obţine rezultate? Iţi place munca in echipă, ai o capacitate de acomodare rapidă la schimbare şi eşti conştient că in centrul atenţiei tale trebuie să fie CLIENTUL? Atunci noi suntem echipa din care să faci parte!

Alătură-te echipei noastre şi ai şansa de a-ţi construi cariera intr-o companie multinaţională, cu reale posibilităţi de dezvoltare. Pentru cele mai noi oferte de job-uri vizitează site-ul www.germanos.ro, secţiunea Cariere.

Aplica aici

Sep 18

HR Team Assistant – Continental

Continental Automotive Systems Sibiu has invested over 200 million euro from 2004 to present. The company has 3,000 employees and their number will increase in the coming years for another 1,000. Here are produced annually about 14 million units of car control. Some of the products designed in Sibiu are intelligent braking system, driver assistance systems and accelerator with speed limit in case of obstacle detection in front of the vehicle.

Through the end of 2013, Continental invested more than € 830 million in its Romanian operations. All the corporation’s five divisions are represented in Romania. Continental has seven production units and three research and development centers in the cities of Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov and Iasi. Continental cooperates in a joint venture in Slatina and has a tire distribution center for Eastern Europe in Sacalaz. Continental employed by the end of 2013 over 13,300 and will continue to hire over 1500 new employees in Romania.

Continental develops intelligent technologies for transporting people and their goods. As a reliable partner, the international automotive supplier, tire manufacturer and industrial partner provides sustainable, safe, comfortable, individual and affordable solutions. In 2013, the corporation generated sales of approximately €33.3 billion with its five divisions, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tires, and ContiTech. Continental currently employs around 189,000 people in 49 countries.

1442299205

Older posts «