Construieste-ti cetatea carierei prin stagii de practica! In memoria Prof. Univ F. Stremtan

POSDRU/161/2.1/G/141047
Investeste in oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

«

»

Sep 25

Reprezentant vanzari Orange Romcom

Societate romano-germana, fondata in mai 1997.
In calitate de partener Orange, din 1997, societatea ROMCOM acopera partea de vest a Romaniei cu o retea de 16 magazine specializate in vanzarea de produse si servicii in telecomunicatii.
In acest moment ne extindem la nivel national prin magazine pozitionate in Galeriile Comerciale din jurul hypermarket-ului AUCHAN, printr-un parteneriat de succes, in orasele unde acesta se va deschide. Avem nevoie de oameni dinamici, ce doresc sa se afirme intr-un mediu de lucru placut, in vanzari.
Peste 70 de angajati in vanzari, marketing, business development o echipa tanara, cu experienta vasta in domeniul comunicatiilor.
Parteneri ai distribuitorilor oficiali, agreati in Romania pentru Nokia, Samsung, Benq – Siemens, Sony – Ericsson, LG, Motorola, Philips etc, in magazinele noastre gasiti o gama variata de modele, atat terminale cat si accesorii gsm originale .
Activitati de marketing orientate spre comunicatii mobile.
Consultanta atat pentru companii cat si pentru consumatorul final spre a beneficia de cele mai bune servicii la cel mai bun pret.

- participa activ la atingerea obiectivelor propuse;- intocmeste documente fiscale si incaseaza contravaloarea acestora;- implinirea asteptarilor potentialilor clienti, printr-o consiliere exemplara asupra produselor si serviciilor astfel incat sa devina clienti fideli;- sa fie informat la zi cu privire la noutatile aparute in domeniul produselor si serviciilor comercializate.ambitie- promoveaza oferta prin actiuni directe- investigheaza nevoile clientului si propune oferta potrivita- lucreaza pe obiective zilnice- locatie magazin: Galeria Auchan SIBIU

Cerinte- absolvent studii medii sau superioare;- capacitate de comunicare;- abilitati de prezentare, argumentare si vanzare;- flexibilitate, rezistenta, initiativa, punctualitate;- experienta in vanzari constituie avantaj;- cunostiinte de operare PC(Office, Internet, E-mail)

Oferta (bonusuri, beneficii)- salariu fix;- bonuri de masa;- bonusuri din vanzari;- premii si concursuri;- cursuri si traininguri pentru dezvoltarea profesionala.- alte avantaje

Aplica aici