Construieste-ti cetatea carierei prin stagii de practica! In memoria Prof. Univ F. Stremtan

POSDRU/161/2.1/G/141047
Investeste in oameni!
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

«

»

Sep 25

Restaurant General Manager KFC

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky este cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican
Yum! Brands, Inc. deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii.
Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500.

15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.
KFC este un brand dinamic care în momentul de faţă numără 55 de restaurante în toată ţara, dintre care 22 în Bucureşti. Pe lângă faptul că suntem răspândiţi în întreaga ţară, KFC se află printre cele mai populare lanţuri de restaurante specializate în produse din carne de pui din lume.

Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează pentru KFC.

Cunoscând acest lucru, le oferim încredere tuturor oamenilor cu care lucrăm.
Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa.
Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.
Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.
Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.
Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.

Te invităm la KFC – la noi zâmbetele fac diferenţa!

Te aşteptăm şi pe pagina noastră de cariere!

http://www.kfc.ro/cariere/

La KFC ne gandim la viitor de fiecare data cand angajam un membru nou al echipei, pentru ca alaturi de noi fiecare angajat isi poate face planuri de cariera.
Daca iti place sa ai de-a face in fiecare zi cu ceva nou, sa gasesti un motiv de optimism in fiecare experienta, sa fii activ si sa nu te plictisesti – acum stii ca la KFC iti poti gasi povestea de succes.

In prezent cautam un Restaurant General Manager pentru restaurantul din Sibiu.
Ca si Restaurant General Manager esti responsabil de rezultatele restaurantului pe care il vei conduce pana la nivel de profitabilitate.

De aceea este esential sa conduci, sa motivezi si sa iti dezvolti oamenii din echipa. Pentru coordonarea echipei din restaurant, te vei baza si pe ajutorul Managerilor de Tura.
Totodata, te vei asigura ca sunt respectate standardele legate de siguranta alimentara si ca intreaga echipa este orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor, vei coordona implementarea campaniilor si produselor promotionale la nivel de restaurant si nu in ultimul rand, vei intocmi rapoarte specifice legate de activitatea restaurantului.

Ce cautam?

O persoana care are experienta de minim 2 ani in retail sau industria alimentara, care a lucrat in mod direct cu clientii, care are minim 1 ani experienta in coordonarea unei echipe, cu bune abilitati numerice si cunostinte de folosire a MS Office (in special Excel).

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, te invitam la KFC!
Angajam oameni pe bune, pentru job-uri pe bune!

Aplica aici